DISCLAIMER

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Dura Pompen neemt alle zorgvuldigheid in acht om de website zo volledig mogelijk bij te houden en u van de juiste informatie te voorzien. Wij maken hier gebruik van betrouwbare bronnen, maar kunnen niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie van onze leverancier. Dura Pompen garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Dura Pompen zal zijn uiterste best doen om dit wel zo te houden. Dura Pompen wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van de website
Op de website van Dura Pompen staan enkele links naar websites van derden, Dura Pompen aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Informatie gebruiken
Alle via deze website aangeboden informatie (waaronder alle logo’s, afbeeldingen, teksten en grafisch materiaal) zijn intellectueel eigendom van Dura Pompen. Het is toegestaan de daarvoor beschikbare informatie op deze website over te raadplegen en eventueel te delen met klanten of voor eigen gebruik.

Wijzigingen disclaimer
Dura Pompen heeft het recht de aangeboden informatie van de website, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Toepasselijk recht
Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Tracking cookies
Wij gebruiken op deze website enkel tracking cookies (Google) voor analytische doeleinden. Dit zal resulteren in een vriendelijker aanbod bij uw zoek- en surfgedrag binnen deze website.

Heeft u vragen en /of opmerkingen, dan kunt u dit melden per e-mail aan: info@dura-pompen.nl