Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

“De installatie van de DURA pomp verliep erg snel en probleemloos”

Bij de veiling in Sint-Annaland hebben we een droog systeem gemoderniseerd door de oude cv-ketels te vervangen door een pellet gestookte ketel. De veiling droogt voornamelijk graszaad en bloemen en bewaart aardappelen.

De cv-ketels waren na jaren van trouwe dienst versleten en aan vervanging toe. Met het oog op de toekomst was de wens om gasloos te verwarmen. Martin Pieper van Handelsonderneming & Servicebedrijf M. Pieper B.V. werd benaderd om mee te denken voor een alternatieve warmtebron. Er werd uiteindelijk gekozen voor een pellet gestookte installatie . De pelletketel werd geplaatst in het bestaande ketelhuis. 

Om de installatie optimaal te laten functioneren werd er voor de bestaande circulatiepomp een vervanger gezocht, deze werd aangeboden door DURA pompen. Na een korte selectie van de juiste pomp was het plaatsen van de pomp ook zo gebeurd. De circulatiepompen van DURA zijn op internet aan te sluiten, op afstand is de fine-tuning van deze pomp gerealiseerd.

De warmte van de ketel word opgeslagen in twee buffervaten die bij de ketel in het ketelhuis staan. De buffervaten zijn aangesloten op de bestaande verdeler. 

Energieverbruik verlagen van uw vloerverwarming is belangrijk

Heeft u een hoog verbruik circulatiepomp in uw vloerverwarmingssysteem? Wilt u ook uw energierekening graag verlagen? Wissel dan de pomp uit voor de nieuwe energiezuinige Dura pomp. Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie. Deze pomp is zeer energiezuinig en heeft zijn aanschaf binnen ca. 2 jaar terugverdiend.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

Inschrijven nieuwsbrief

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.