Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

Voor elke circulatiepomp heeft DURA Pompen wellicht een goed(koper) alternatief!

De circulatiepomp is een onderdeel van het verwarming- of koelsysteem en zorgt ervoor dat het water in het gesloten circuit wordt rondgepompt. Deze oude circulatiepomp neemt fors veel energie. Daar kunt u dus snel op besparen…
Betaal niet te veel aan het energieverbruik van de circulatiepomp en schaf een blauwe Dura pomp aan die u helpt om het energieverbruik te verlagen.

Wij kunnen u adviseren met de nieuwe pompen. De pompen van DURA hebben een zeer hoge efficiëntie, zodat uw verbruikskosten voor circulatie zeker zullen dalen.

In een vergelijkingstabel hebben wij alle pompen geplaatst met daarnaast het vervangende model van de DURA Pompen..

> Bekijk de vergelijkingstabel

Energieverbruik verlagen van uw vloerverwarming is belangrijk

Heeft u een hoog verbruik circulatiepomp in uw vloerverwarmingssysteem? Wilt u ook uw energierekening graag verlagen? Wissel dan de pomp uit voor de nieuwe energiezuinige Dura pomp. Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie. Deze pomp is zeer energiezuinig en heeft zijn aanschaf binnen ca. 2 jaar terugverdiend.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

Inschrijven nieuwsbrief

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.