Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

Voor elke circulatiepomp heeft DURA Pompen
een goed(koper) alternatief!

Tijdelijk hebben we bij DURA Pompen een leuke actie: Bij aanschaf van een circulatiepomp van het type NMT Mini (plus of pro) of NMT Plus ontvangt u een handige, multifunctionele zaklamp! Voor een kleine investering van een IMP-pomp krijgt u van ons deze zaklamp gratis. Makkelijk om in de bus te hebben!

ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

Installatie Totaal april 2020

DURA Pompen heeft afgelopen april met een informatief stuk in de Installatietotaal gestaan. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Energieverbruik verlagen van uw vloerverwarming is belangrijk

Heeft u een hoog verbruik circulatiepomp in uw vloerverwarmingssysteem? Wilt u ook uw energierekening graag verlagen? Wissel dan de pomp uit voor de nieuwe energiezuinige Dura pomp. Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie. Deze pomp is zeer energiezuinig en heeft zijn aanschaf binnen ca. 2 jaar terugverdiend.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.