Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

Niek Hengeveld gebruikt in een voormalige drukkerij sinds dit jaar de pompen van DURA. De vloerverwarming van Canon in Apeldoorn van 1000 m²  wordt middels 3 pompgroepen en 3 NMT Mini pompen verwarmd. Gebruikersgemak prijs/kwaliteitverhouding en totale aanschaf spreken hem erg aan. Dat hij niet meer anders wil legt hij uit.

Lees meer over pomp:

NMT MINI

Niek Hengeveld vertelt erg tevreden te zijn met de pompen van Dura pompen. Het gemak, de prijs/kwaliteitverhouding en het voordeel dat je bij Dura pompen totale pompgroepen kunt bestellen in plaats van alleen losse pompen, spreken hem erg aan. “En er is een perfecte samenwerking waarin de communicatie soepel verloopt.” Hiernaast beveelt hij het product van harte aan vanwege de prijs en het complete programma van Dura pompen, met name de totale installatie overtuigen hem om een Dura pomp toe te passen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.