Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

Biodom levert de in Slovenië geproduceerde pelletketels. Inmiddels zijn er alleen al ongeveer zo’n 6.000 tevreden gebruikers van Biodom in Slovenië. In deze pelletketels word ook de IMP pomp gemonteerd. Ze gebruiken en monteren de IMP pompen al geruime tijd. Biodom kiest voor de pompen van IMP vanwege het servicenetwerk, de reactiesnelheid van de fabrikant en de betrouwbaarheid. 

Energieverbruik verlagen van uw vloerverwarming is belangrijk

Heeft u een hoog verbruik circulatiepomp in uw vloerverwarmingssysteem? Wilt u ook uw energierekening graag verlagen? Wissel dan de pomp uit voor de nieuwe energiezuinige Dura pomp. Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie. Deze pomp is zeer energiezuinig en heeft zijn aanschaf binnen ca. 2 jaar terugverdiend.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

Inschrijven nieuwsbrief

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.