Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

Bespaar tot 75% met een Dura pomp

Energieverbruik kan soms tot 75 procent schelen.” Praktijkvoorbeeld de gemiddelde vloerverwarmingspomp van twintig jaar oud is 80 watt nominaal. De pomp loopt continu, 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar door, wat in totaal neerkomt op 700 kWh, à 0,23 cent per KwH, wordt 160 euro per jaar. “

Door toepassing van een energiezuinige variant bedraagt het verbruik nog maar 11 watt. Ondanks dat de pompen nog prima voldoen is het vervangen van een pomp zeker lonend.

Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie.

Oude ongeregelde pompen staan simpelweg 24/7 te draaien op een ooit ingesteld toerental en verspillen dus enorme hoeveelheden energie. Als iedereen een hoog rendementspomp zou gebruiken,besparen we 4 procent van die wereldwijde consumptie.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

Energieverbruik verlagen van uw vloerverwarming is belangrijk

Heeft u een hoog verbruik circulatiepomp in uw vloerverwarmingssysteem? Wilt u ook uw energierekening graag verlagen? Wissel dan de pomp uit voor de nieuwe energiezuinige Dura pomp. Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie. Deze pomp is zeer energiezuinig en heeft zijn aanschaf binnen ca. 2 jaar terugverdiend.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

Inschrijven nieuwsbrief

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.