Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

Deze IMP pompen die in 1979 geïnstalleerd zijn, werken nog steeds zonder problemen in een productiefabriek in Slovenië. Op de foto’s ziet u onze oude modellen GHR en CT. Deze pompen zijn zo oud dat we de datum van de nul-serieproductie voor deze pompmodellen niet kennen. Onze schatting op basis van onze kennis en een oude catalogus is dat de nul-serieproductie van GHR-pompen in het jaar 1978 was. CT-pompen zijn zelfs ouder en we schatten dat de nul-serieproductie begon tussen de jaren 1960 en 1965.

Ook al draaien de pompen zonder problemen, we denken dat het tijd is voor een extreme make-over om een ​​hoger rendement te bereiken en lagere kosten!

 

Energieverbruik verlagen van uw vloerverwarming is belangrijk

Heeft u een hoog verbruik circulatiepomp in uw vloerverwarmingssysteem? Wilt u ook uw energierekening graag verlagen? Wissel dan de pomp uit voor de nieuwe energiezuinige Dura pomp. Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie. Deze pomp is zeer energiezuinig en heeft zijn aanschaf binnen ca. 2 jaar terugverdiend.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

dura-pompen

Inschrijven nieuwsbrief

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.