Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

De montage van de pomp verliep moeiteloos

Oud en nieuw

“Voor een project in Afferden had ik een nieuwe pomp nodig. De bestaande pomp van de 60 kWh stukhoutketel was vastgelopen en deze moest vervangen worden. Ik kwam in contact met Dura Pompen en de benodigde pomp was de volgende dag al geleverd”.

“De pomp voelt solide en degelijk aan. De montage van de pomp verliep moeiteloos en de bijbehorende stekker sluit goed aan. Bovendien is de pomp zeer energiezuinig. De keus voor de aanschaf van een toekomstige pomp zal wat mij betreft weer een Dura pomp worden”.

Bram van Brakel https://www.vanbrakelservicetechniek.nl/

 

Energieverbruik verlagen van uw vloerverwarming is belangrijk

Heeft u een hoog verbruik circulatiepomp in uw vloerverwarmingssysteem? Wilt u ook uw energierekening graag verlagen? Wissel dan de pomp uit voor de nieuwe energiezuinige Dura pomp. Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie. Deze pomp is zeer energiezuinig en heeft zijn aanschaf binnen ca. 2 jaar terugverdiend.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

Inschrijven nieuwsbrief

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.