POMPCATEGORIEËN

Het basisproductieprogramma van IMP PUMPS zijn circulatiepompen voor HVAC-toepassing. Pompen zijn voorzien van flenzen of schroefdraad en hebben een enkel of dubbel ontwerp met een bronzen of gietijzeren hydraulische behuizing. Alle gietijzeren hydraulica is bedekt met kataforese. Om uw keuze eenvoudiger te maken, zijn de pompen in 5 hoofdcategorieën gesorteerd: NMT, GHN, MULTISTAGE, INLINE en SAN.

NMT

Elektronisch geregelde hoogrendementpompen voor verwarming, airconditioning, koeling en sanitair water. De NMT-circulatiepompen (nieuwe motortechnologie) worden gebruikt voor de overdracht van vloeibaar medium binnen systemen voor warmwaterverwarming, airconditioning en ventilatie. Ze zijn ontworpen als enkele of dubbele pompaggregaten met variabele snelheid waarbij de snelheid wordt geregeld door een elektronisch apparaat. De pomp meet continu druk en debiet en past de snelheid aan volgens de ingestelde pompmodus.

SAN

We bieden een hele reeks producten voor sanitair water:

  • NMT SAN – hoogrendementspompen
  • SAN – pomp met 3 snelheden met schroefdraad
  • SANbasic II – flens 3-speed pompen
  • SAN ECO – onze kleinste circulator
  • BL & BWJ – meertrapspompen
  • PV – in-line pompen

MULTISTAGE

Meertraps centrifugaalpompen uit roestvrij staal uit de BL- en BWJ-serie hebben kenmerken van een hoog rendement, een laag geluidsniveau en een stabiele werking.

GHN

Circulatiepompen met schroefdraad of flens met drie snelheden. Geschikt voor niet-EU-markten. De GHN-circulatiepompen worden gebruikt voor de overdracht van vloeibaar medium binnen systemen voor warmwaterverwarming, airconditioning en ventilatie. Ze zijn ontworpen als enkele of dubbele pompaggregaten met constante snelheid waarbij de snelheid wordt geregeld door de snelheidskeuzeschakelaar.

INLINE

Dichtgekoppelde, enkele waaier, centrifugaalpompen met standaard elektromotor en elektromotor met verlengde as. Pomphuis met zuig- en persaansluitingen met dezelfde diameter en op dezelfde as (in-line) in 2-polige en 4-polige versies. Met optie van geïntegreerde Danfoss-converter of gescheiden Hitachi-converter.