Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

Mengpompgroepen van Dura pompen

Mengpompgroepen van Dura pompen bestaat uit een reeks van complete distributiegroepen met het mengen werking voor zowel verwarming als koeling toepassingen. Het bereik is gebaseerd op onze betrouwbare mengkleppen en onze gerenommeerde range.
  • De distributie-groepen zijn geoptimaliseerd om te voldoen aan de energiebehoefte van het systeem veilig en perfect, dankzij de beschikbare actuatoropties.
  • De ventilatiefunctie van de isolatie beschermt het apparaat tegen condensatie tijdens koelingstoepassingen.
  • De zeer efficiënte energiebesparende pomp samen met dichte isolatie, zorgt voor een energie-efficiëntie distributie groep.
  • Eenvoudige en nette installatie dankzij de standaard installatie afmetingen.
  • Muurbeugel standaard inbegrepen.
  • Bij het installeren van meer dan één distributie groep de spruitstuk maakt een nette en eenvoudige installatie.

 

Verdeler voor thermo- en pompunit. 

Voor aansluiting van 2, 3, 4 of 5 eenheden. Bevat alle benodigde afdichtingen en fittingen.

Energieverbruik verlagen van uw vloerverwarming is belangrijk

Heeft u een hoog verbruik circulatiepomp in uw vloerverwarmingssysteem? Wilt u ook uw energierekening graag verlagen? Wissel dan de pomp uit voor de nieuwe energiezuinige Dura pomp. Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie. Deze pomp is zeer energiezuinig en heeft zijn aanschaf binnen ca. 2 jaar terugverdiend.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

Inschrijven nieuwsbrief

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.