Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

Wat doet een circulatiepomp en wat heb ik eraan?

De circulatiepomp is een onderdeel van het verwarmings- of koelsysteem en zorgt ervoor dat het water in het gesloten circuit wordt rondgepompt. Slechts weinig mensen weten dat de circulatiepomp fors veel energie verbruikt. In een gemiddeld huishouden verbruikt de pomp zo’n 10% van de totale stroom op jaarbasis. Betaal je niet blauw aan het energieverbruik van de circulatiepomp en schaf een blauwe Dura pomp aan die je helpt om het energieverbruik te verlagen.

Wij kunnen je helpen met de nieuwe pompen. De pompen van DURA hebben een zeer hoge efficiëntie, zodat je verbruikskosten voor circulatie zeker zullen dalen.

Energieverbruik verlagen van uw vloerverwarming is belangrijk

Heeft u een hoog verbruik circulatiepomp in uw vloerverwarmingssysteem? Wilt u ook uw energierekening graag verlagen? Wissel dan de pomp uit voor de nieuwe energiezuinige Dura pomp. Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie. Deze pomp is zeer energiezuinig en heeft zijn aanschaf binnen ca. 2 jaar terugverdiend.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

Inschrijven nieuwsbrief

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.