Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

Kristalmuseum Borculo

Bij het Kristalmuseum in Borculo staan twee gasCV-installaties opgesteld van elk 50kW. Deze voorzien 35 radiatoren in het prachtige pand van warm water. In een weekend in januari jl. ging de circulatiepomp kapot bij het musem. Erik Pardijs Technische Installaties uit Borculo heeft de snelheid van DURA Pompen ervaren. De op maandag bestelde circulatiepomp werd direct gemonteerd en op woensdag draaide de installatie weer up-to-date.

Het Kristalmuseum in de Gelderse stad Borculo bezit een grote collectie kristallen, mineralen, edelstenen en fossielen. Dit museum is gehuisvest in het voormalige gemeentehuis van Borculo.

Energieverbruik verlagen van uw vloerverwarming is belangrijk

Heeft u een hoog verbruik circulatiepomp in uw vloerverwarmingssysteem? Wilt u ook uw energierekening graag verlagen? Wissel dan de pomp uit voor de nieuwe energiezuinige Dura pomp. Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie. Deze pomp is zeer energiezuinig en heeft zijn aanschaf binnen ca. 2 jaar terugverdiend.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

Inschrijven nieuwsbrief

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.