Blijf op de hoogte bij Dura Pompen

DURA pomp bij duurzaam vakantiepark Ecolodges ’t Lennepserf Veessen

De geleverde pomp van DURA Pompen is onderdeel van de installatie van een 300 kwh pelletcv die geïnstalleerd is door Biomontage uit Heerde .

Ecolodges ’t Lennepserf is een duurzaam vakantiepark in Veessen, op een steenworp afstand van de IJssel. Je vindt er zes boerderijlodges, een liefdesnest en een boomgaard met zes volledig ingerichte glampinglodges. Daarnaast zijn er ook nog uitgebreide wellness-faciliteiten waarvan gebruik kan worden gemaakt.

Bij `t Lennepserf wordt alles gedaan om het milieu te sparen. Materiaal wordt niet weggegooid, maar hergebruikt op het park, zodat het weer een nieuwe functie krijgt.

Het duurzame park in Veessen beschikt over 220 zonnepanelen en een biomassasysteem, waarmee eigen energie opgewekt wordt. Het regenwater komt terecht in een ‘poedelbassin’, waar in de zomer eventueel in gezwommen kan worden. Daarnaast zijn de muren gestuct met leem. Er zijn pluk- en moestuinen voor de gasten ontwikkeld en ze passen ecologisch groenbeheer toe.

Meer over Vakantiepark Ecolodges ’t Lennepserf Veessen

dura pompen bij www.lennepserf.nl

Energieverbruik verlagen van uw vloerverwarming is belangrijk

Heeft u een hoog verbruik circulatiepomp in uw vloerverwarmingssysteem? Wilt u ook uw energierekening graag verlagen? Wissel dan de pomp uit voor de nieuwe energiezuinige Dura pomp. Mensen weten niet dat pompen verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde elektriciteits-consumptie. Deze pomp is zeer energiezuinig en heeft zijn aanschaf binnen ca. 2 jaar terugverdiend.

De investering kan in 2/3 jaar worden terugverdiend!

Inschrijven nieuwsbrief

Wat is uw verhaal?

Onze ambitie is een totaaloplossing voor elke installatie met de juiste pomp, waarbij de klant de kwaliteit en gebruiksgemak ervaart. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een DURA-pomp met anderen te delen.